«

Анонс нашого виставкового осіннього туру`16

26.08.2016

Ми намагаємося завжди йти в ногу з часом, тому в вересні, коли після спекотного літа все навколо так і кричить про нові починаннях і грандіозні плани , ми вирушаємо в тур по виставках.
Два наших улюблених заходи у вересні це Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості ІНПРОДМАШ і Львівський Фестиваль Кава. Далі докладніше про те «ЩО? ДЕ? КОЛИ?».
Ювілейна 25-я Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості ІНПРОДМАШ`16 пройде в м. Київ в період з 13 по 15 вересня за адресою: пр-т Броварський, 15, Міжнародний Виставковий Центр. Ця виставка надзвичайно корисна для всіх, хто працює в сфері харчової промисловості. Вона дає можливість показати себе і свою продукцію величезній кількості людей і налагодити такі необхідні в наш час корисні бізнес-контакти. Організатори виставки обіцяють багато майстер-класів, лекцій та іншого пізнавального ентертейменту.

unnamed

Ми плануємо презентувати цілих чотири позиції цього року – ростер R2 і ростер R5, шнековий змішувач для перемішування порошкоподібних продуктів і шнековий транспортер. Подробиці про кожну одиницю можна дізнатися в відповідному розділі каталогу.

На виставці можна буде задати будь-які питання по конструкції і детально розглянути, що з себе представляє обладнання #madeinukraine від Компанії “Технолог”.

Практично відразу після столичної виставки, ми перемістимося на Львівський Фестиваль Кави, який в цьому році теж ювілейний – 10-й. Lviv Coffee Fest – це культовий захід. Яке ми завжди чекаємо з особливим нетерпінням. Цього року він пройде з 22 по 25 вересня за адресою: пр-т Свободи та вул. Музейна.

Ми плануємо там бути з ростером R2. Традиційно ми будемо проводити майстер-класи по обсмажуванні для всіх бажаючих і заодно демонструвати можливості наших ростерів.

Планів на вересень у нас дуже багато. І ми дуже сподіваємося що цей час ми проведемо разом з Вами. До скорої зустрічі!

Scroll to Top
Зворотній зв'язок